Om

Synes du at huset ditt krever mye tid og energi å vedlikeholde? Gror gresset og hekken så raskt at du ikke rekker å klippe det? Eller kanskje du bare ønsker litt ekstra hjelp med de dagligdagse oppgavene?

De store firmaene og det offentlige er ofte under stort arbeidspress og mangler både tid og ressurser.

Erfaring fra byggebransjen
Jeg er en norsk mann i slutten av 20-årene som har flere års erfaring fra byggebransjen og den offentlige omsorgs sektoren. I disse årene har jeg registrert at stadig flere ønsker hjelp i hjemmet, enten det er eldre med stort hus eller leilighet som ikke ønsker å flytte fra hjemmet de er så glad i eller yngre mennesker som ikke har tid til alt som skulle vært gjort i hus og hage pga. en travel hverdag.

De store firmaene og det offentlige er ofte under stort arbeidspress og mangler både tid og ressurser. Som en motvekt ønsker jeg å tilby min hjelp og tid til de gjøremål som du ønsker hjelp til. For meg er det ekstra viktig å sette av god tid til kommunikasjon med kunden slik at jobben blir utført på en tilfredsstillende måte.

Jeg kan tilby nær oppfølging med ukentlige/faste oppdrag for de som ønsker det og er ellers fleksibel til å møte opp på kort varsel.